Ontdek Boedapest werkt samen met een aantal andere websites. Ook verzamelen wij handige links van websites die je kan bekijken voor jouw bezoek aan Boedapest. Heb jij een handige link voor in dit overzicht? Neem dan contact met ons op.

BKV.hu

BKV regelt al het publieke transport in Boedapest. Zowel de metro, trams als bussen rijden onder deze maatschappij. Op de Engelstalige website van het BKV vind je reisinformatie over jouw bezoek aan Boedapest.

Sziget

Wil je tickets voor Sziget bestellen of meer informatie zoeken over het grootste festival van Europa? Bezoek dan de officiële Nederlandstalige website van Sziget.

Ontdek meerdere Europese steden

Ontdek meerdere Europese bestemmingen die geschikt zijn voor een stedentrip.

Top 10 Reislijstjes

Ben jij een liefhebber van reizen? De website Top 10 Lijstjes heeft tal van reislijstjes geschreven. Vol met tips en bestemmingen die je gezien moet hebben.

Hoe Het Werkt

De website Hoe Het Werkt staat vol met handige artikelen over tal van onderwerpen. Je vind hier bijvoorbeeld ook reistips en budgettips.

Muziek uit de reclame

Het hele jaar door zijn er veel reclames op de televisie te zien van reisbureau’s. De website muziek uit de reclame verzamelt o.a reclamemuziek die wordt gebruikt door verschillende reisbureau’s.

Ontdek Praag

Een informatieve website met tal van informatie over de stad Praag. De hoofdstad van Tsjechië is net zoals Boedapest een prachtige stad. Een bezoek aan Praag is dan ook zeker een aanrader.

Top10s

De website Top10s schrijft veel artikelen over reizen en steden en is daarom leuk om te bezoeken voor iedereen die wel eens een stedentrip maakt.

Overig

Vlucht volgen